Tarazat Instituut

NLP Opleidingen | Systemisch Werk Opleidingen | Oefenavonden | Familieopstellingen | Coaching |

Persoonlijke ontwikkeling met een glimlach!

Tarázát is echt een familiebedrijf, we vinden het heel belangrijk dat je je hier thuis voelt. Persoonlijk contact, kleine groepen en veel aandacht staan bij ons centraal. De persoonlijke ontwikkelingscursussen vliegen tegenwoordig overal om je oren, maar waar wij trots op zijn is onze mensgerichte en flexibele aanpak met een glimlach.

We vinden het belangrijk dat we een luisterend oor kunnen bieden en een vertrouwde omgeving waar iedereen het beste in zichzelf naar boven mag & kan halen.Mocht je vragen hebben, schroom niet om ze te stellen, we denken graag met je mee en wellicht mogen we je verwelkomen bij deze Tarazat familie, de koffie staat klaar!

Kwaliteit garantie:
De NLP trainer van Tarázát is een IANLP member. Tarázát voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen zoals gedefinieerd door het CRKBO.

Wat onze deelnemers graag wilden delen…

Natasja

Over de systemisch werkavond

“Wow. Ik ben superblij dat ik een familie opstelling heb mee mogen maken. Wat een warm bad. Ook bedankt alle representanten. Jullie hebben me echt geraakt.”

4_5_stars

Mariella

Over de NLP Practitioner

“Ik had dit al jaren geleden moeten doen. “

4_5_stars

David

Over de NLP basis training (3 dagen)

NLP zou een vak moeten zijn op de PABO!”

4_5_stars

Gratis NLP Workshop

Natuurlijk kun je lezen of NLP iets voor je is, maar in het echt beleven is natuurlijk veel leuker! Heb je interesse, schrijf je dan in voor de gratis NLP workshop!

Jacqueline

Over de NLP workshop

“De workshop was voor mij een break van mijn dagelijkse kopzorgen en voelde echt als ME-time! Kiezen voor mezelf is iets dat ik vaker zou moeten doen!”