NLP Opleidingen,

Workshops & Oefenavonden

Wat is NLP eigenlijk?

Op school leren we rekenen, taal, geschiedenis en aardrijkskunde, maar hoe je een mooi leven kunt leiden, hoe je om kunt gaan met conflicten en hoe je weer op gang komt als je ergens mee in de knoop zit, DAT leer je niet op school!

Tijdens een NLP opleiding leer je praktische en direct toepasbare interventies, zodat je je leven kunt inrichten op een manier die bij jou past. Je leert hoe je jezelf en anderen kunt assisteren om alles uit het leven te halen wat er in zit, op jouw unieke manier.

Neem de regie weer in eigen handen en ontdek hoe je zelf in elkaar steekt. Nieuwsgierig wat NLP jou te bieden heeft? Schrijf je direct in voor de gratis NLP workshop.

 

N

Bereik je doelen

N

Vergroot je keuzevrijheid

N

Wordt de regisseur van je eigen leven

N

Krijg een hele dosis zelfkennis

N

Leer praktische interventies

N

Kortom een bijzonder traject, waarin je jezelf ziet groeien

Gratis NLP Workshop

 Natuurlijk kun je lezen of NLP iets voor je is, maar het even in het echt beleven is natuurlijk veel leuker! Schrijf je in voor de gratis NLP workshop en ontdek het zelf!

Q

Schrijf je in voor de gratis NLP workshop

Wat onze deelnemers graag wilden delen…

Dunya

Over de NLP Practitioner Opleiding

“Werken aan mijn persoonlijke groei. Ik dacht nog: Eerst zien, dan geloven. Nu ik het heb gezien ben ik echt aan mijn zelfvertrouwen gaan werken. Ik kom veel gelukkiger thuis na een dag werken. Ik heb weer plezier in mijn werk en ontspan meer thuis.”

4_5_stars

David

Over de NLP basis training (3 dagen)

“In de basistraining was er echt ruimte voor mij. In de oefeningen die we deden kwam iedereen tot zijn recht. Het heeft mij veel stabieler en sterker gemaakt. “

4_5_stars

Bert

Over de NLP Practitioner Opleiding

“De training werd gegeven door een super NLP-er. Wat had die een goede theoretische kennis. Door de oefeningen werd er steeds meer duidelijk voor mij en thuis vonden ze me veranderen. Zelf merkte ik dat niet zo tot er een moment kwam waar ik normaal uit mijn slof zou schieten. Dat gebeurde nu niet, gewoon het probleem rustig opgelost met het resultaat waar iedereen blij mee was. “

4_5_stars

Jacqueline

Over de NLP Master Opleiding

De practitioner opleiding was een echte eye opener. Na de master opleiding gingen mijn ogen nog verder open. Ik werd me bewust van de zaken die ik nog niet eerder had waargenomen en die zoveel meer informatie opleverden in contacten met anderen. Deze kwaliteiten wil ik nog meer uitbouwen.. “

4_5_stars

Veelgestelde vragen

u

Waar staat de afkorting NLP eigenlijk voor?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is gecreëerd door Richard Bandler en John Grinder in de jaren 70, waarna het een bijzondere ontwikkeling heeft doorgemaakt.

u

Mag ik het bedrag ook in delen betalen?

We zijn heel flexibel met bijzondere wensen. Je kunt bij ons dan ook in delen betalen. Als je andere vragen hebt, laat het even weten. We denken graag met je mee!

u

Ik hoor weleens van een NLP practitioner, master en een NLP 3 daagse basistraining, wat zijn de verschillen?

De leer van NLP is verdeeld in een aantal niveaus. De NLP Practitioner opleiding is de eerste volledige opleiding, die je kunt uitbreiden met de NLP Master opleiding. Als je jezelf nog verder wilt ontwikkelen, kun je bij ons ook de NLP Trainer opleiding volgen. De NLP 3-daagse basis training bestaat, zoals je misschien wel had verwacht, uit een aantal NLP hoogtepunten. Dit kun je zien als een soort NLP proeverij 🙂

u

Ik wil de opleiding graag laten betalen door mijn werk, hoe gaat dat?

Laat even aan ons weten welke opleiding je graag zou willen volgen. Dit kun je doen door een mailtje naar welkom@tarazat.nl te sturen. 

We kunnen vervolgens een factuur opmaken die gericht is aan je werk. Je hoeft het zelf dan ook niet voor te schieten, wel zo handig!

Gratis NLP Workshop

Natuurlijk kun je lezen of NLP iets voor je is, maar in het echt beleven is natuurlijk veel leuker! Heb je interesse, schrijf je dan in voor de gratis NLP workshop!

Q

Schrijf je in voor de gratis NLP workshop

Jacqueline

Over de NLP workshop

“De workshop was voor mij een break van mijn dagelijkse kopzorgen en voelde echt als ME-time! Kiezen voor mezelf is iets dat ik vaker zou moeten doen!”